
بایننس حسابهای صندوق را برای مدیریت دارایی معرفی کرد
- بایننس حسابهای صندوق را برای سادهسازی مدیریت داراییها راهاندازی کرد.
- مدیران پورتفوی میتوانند داراییهای سرمایهگذاران را در حسابهای جامع ادغام کنند.
- استفاده از حسابهای صندوق نیازمند رعایت الزامات KYC و مجوزهای قانونی است.

بایننس حسابهای صندوق را برای مدیران دارایی معرفی کرد
صرافی ارز دیجیتال بایننس، راهکار مدیریت صندوق جدیدی را معرفی کرده است که هدف آن سادهسازی مدیریت داراییها برای مدیران پورتفوی میباشد. این اقدام نشاندهنده پیشرفت ابزارهای نهادی در فضای داراییهای دیجیتال است.
در تاریخ ۲۴ آوریل، بایننس حسابهای صندوق (Fund Accounts) را راهاندازی کرد؛ ابزاری که معمولاً توسط مدیران دارایی سنتی و شرکتهای کارگزاری جهت ادغام داراییهای مشتریان و ساماندهی مدیریت پورتفوی به کار میرود. بایننس اعلام کرد که این حسابها به مدیران پورتفوی اجازه میدهند تا داراییهای جمعآوری شده از سرمایهگذاران خارجی را در یک یا چند حساب جامع (omnibus) ادغام کنند، که این امر میتواند پیچیدگیهای عملیاتی را کاهش داده و اجرای معاملات را بهبود بخشد. به احتمال زیاد، این حسابهای جامع تحت نظارت یک نگهدارنده واحد فعالیت میکنند که معاملات را به نمایندگی از مشتریان اجرا میکند.
این برنامه جدید تنها برای مدیران صندوق واجد شرایط در دسترس است که برای کسب اطلاعات بیشتر باید با نماینده VIP بایننس تماس بگیرند. یک منسوب بایننس به Cointelegraph اعلام کرد که مدیران صندوق و سرمایهگذاران آنان باید الزامات «مشتری خود را بشناسید» (KYC) و «کسبوکار خود را بشناسید» (KYB) را رعایت کنند و در حوزههای قضایی خود دارای مجوز یا معافیت لازم باشند تا بتوانند از محصول حسابهای صندوق استفاده کنند.
بر اساس دادههای CoinMarketCap، بایننس بزرگترین صرافی ارز دیجیتال در جهان از نظر حجم معاملات است. در ماه دسامبر، این صرافی الزامات برنامه VIP خود را که به سرمایهگذاران نهادی و مشتریان خصوصی اختصاص دارد، بهروزرسانی کرد.

حسابهای صندوق بایننس نمونه دیگری از ادغام راهکارهای مالی سنتی با ارز دیجیتال است که نشاندهنده افزایش مشارکت نهادی میباشد. پس از گذراندن دهه اول ارز دیجیتال عمدتاً به حاشیه، سرمایهگذاران نهادی اکنون وارد این عرصه شدهاند؛ انگیزههایی نظیر راهاندازی صندوقهای قابل معامله (ETF) بیت کوین، رشد تبدیل داراییهای واقعی به توکن و فرصتهای جذاب بازدهی در وامدهی زنجیرهای از دلایل اصلی این ورود میباشند.
شرکتهای بلاکچین نیز در تلاشند تا راهکارهای معاملاتی نهادی را به کاربران بومی ارز دیجیتال ارائه دهند. در ۲۴ آوریل، تأمینکننده زیرساختهای معاملاتی زنجیرهای، Theo، اعلام کرد که ۲۰ میلیون دلار سرمایه جذب کرده است تا پلتفرم معاملاتی نهادی خود را که هدفش خدمترسانی به سرمایهگذاران خرد است، گسترش دهد. در این دور جذب سرمایه، هفده سرمایهگذار از جمله سرمایهگذاران فرشته از جانب Jane Street، JPMorgan و Citadel حضور داشتند.
