crypto.news
crypto.news
.

پلیس هنگ‌کنگ ابزار CryptoTrace را برای مقابله با جرایم رمزارزی معرفی کرد

مفاهیم کلیدیمفاهیم کلیدی
  • پلیس هنگ‌کنگ ابزار CryptoTrace را برای ردیابی جریان‌های رمزارز غیرقانونی رونمایی کرد
  • CryptoTrace با همکاری دانشگاه هنگ‌کنگ و تحلیل پیشرفته بلاکچین توسعه یافته است
  • جلسات آموزشی اواخر مارس برای تقویت مهارت افسران در تحقیقات رمزارزی برگزار شد
پلیس هنگ‌کنگ ابزار CryptoTrace را برای مقابله با جرایم رمزارزی معرفی کرد

پلیس هنگ‌کنگ ابزار ردیابی رمزارزی CryptoTrace را معرفی کرد

پلیس هنگ‌کنگ تلاش‌های خود را برای امن‌سازی فضای وب3 این شهر با ابزاری جدید برای ردیابی جریان‌های غیرقانونی رمزارز افزایش می‌دهد.

در روز چهارشنبه، اداره امنیت سایبری و جرایم فناوری هنگ‌کنگ از ابزار جدید ردیابی رمزارز خود با نام CryptoTrace رونمایی کرد. به گفته این اداره، این ابزار در راستای مبارزه با افزایش جرایم مرتبط با رمزارز توسعه یافته است. CryptoTrace که به‌طور مشترک با دانشگاه هنگ‌کنگ ساخته شده و برای اولین‌بار در اجلاس امنیت بلاکچین ۲۰۲۵ معرفی شد، با هدف ارائه «اطلاعات پیشرفته و پشتیبانی تحقیقی» به افسران بررسی‌کننده پرونده‌های دارایی‌های مجازی طراحی شده است.

این اداره افزود که در اواخر ماه مارس جلسات آموزشی را برگزار کرد تا مهارت افسران خط مقدم را در استفاده از این سامانه برای تحقیق در جرایم رمزارزی ارتقا دهد.

علاوه بر اهداف مبارزه با جرم، اداره امنیت سایبری و جرایم فناوری اعلام کرد که با ذی‌نفعان بخش وب3 به‌طور نزدیک همکاری می‌کند تا «یک اکوسیستم امن‌تر و پایدارتر» ایجاد کند، بدون آنکه جزئیات بیشتری ارائه دهد.

دانشگاه هنگ‌کنگ که این ابزار را همراه با اداره مذکور توسعه داده، ادعا می‌کند که CryptoTrace با بهره‌گیری از «تحلیل‌های پیشرفته بلاکچین، فناوری‌های گراف و مصورسازی» به محققان کمک می‌کند تا منابع وجوه شستشوی پول را ردیابی، مکان‌های مشکوک را شناسایی و «تحقیقات در مورد کلاهبرداری‌های رمزارزی را تسهیل» کنند.

این ابتکار در حالی صورت می‌گیرد که جرایم رمزارزی در هنگ‌کنگ همچنان رو به افزایش است. در اکتبر ۲۰۲۴، پلیس از بازداشت ۲۷ مظنون در پرونده کلاهبرداری عاشقانه مبتنی بر فناوری دیپ‌فیک خبر داد که قربانیانی را در سراسر آسیا هدف قرار داده بود. این گروه متهم است با استفاده از تماس‌های ویدئویی تولیدشده توسط هوش مصنوعی و یک پلتفرم رمزارزی جعلی، بیش از ۴۶ میلیون دلار رمزارز از قربانیان کلاهبرداری کرده باشد. تحقیقی به سرپرستی پروفسور جان گریفین از دانشگاه تگزاس نشان داد که کلاهبرداری‌های عاشقانه از ژانویه ۲۰۲۰ تا فوریه ۲۰۲۴ بیش از ۷۵ میلیارد دلار زیان مالی برجای گذاشته‌اند و بسیاری از کلاهبرداران از آسیای جنوب‌شرقی فعالیت می‌کنند.

لینک خبر
ترجمه شده توسط امیرعباس زاجکانی