cointelegraph
cointelegraph
.

چرا جوانان کره به رمزارزها هجوم برده‌اند؟ گزارش جدید پاسخ می‌دهد

مفاهیم کلیدیمفاهیم کلیدی
  • ۲۷ درصد کره‌ای‌های ۲۰ تا ۵۰ ساله ارز دیجیتال دارند؛ علاقه به سرمایه‌گذاری بیشتر رو به افزایش است.
  • بیکاری جوانان و رکود اقتصادی، رمزارز را به گزینه اصلی سرمایه‌گذاری تبدیل کرده است.
  • ۷۰ درصد سرمایه‌گذاران خواهان نقش فعال‌تر بانک‌ها و حمایت‌های قانونی از بازار رمزارز هستند.
چرا جوانان کره به رمزارزها هجوم برده‌اند؟ گزارش جدید پاسخ می‌دهد

۲۷ درصد از کره‌ای‌های ۲۰ تا ۵۰ ساله صاحب ارز دیجیتال هستند؛ ۷۰ درصد به سرمایه‌گذاری بیشتر فکر می‌کنند

براساس گزارش جدیدی از موسسه مالی هانا که در روز یکشنبه منتشر شد، بیش از یک چهارم افراد کره جنوبی در رده سنی ۲۰ تا ۵۰ سال اکنون دارایی دیجیتال دارند. سرمایه‌گذاری‌های رمزارزی این گروه، ۱۴ درصد از کل سبد مالی آن‌ها را تشکیل می‌دهد.

طبق این گزارش، ۷۸ درصد از پاسخ‌دهندگان در دهه ۵۰ زندگی خود گفته‌اند که ارز دیجیتال را ابزاری برای جمع‌آوری پس‌انداز می‌دانند و ۵۳ درصد نیز با هدف برنامه‌ریزی برای بازنشستگی در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند. اکنون تعداد بیشتری از سرمایه‌گذاران، پتانسیل رشد، تنوع سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی ساختاریافته برای پس‌انداز را به‌عنوان دلایل اصلی ورود به بازار ارز دیجیتال عنوان می‌کنند.

در عین حال، ۷۰ درصد از پاسخ‌دهندگان تمایل به افزایش سرمایه‌گذاری‌های رمزارزی در آینده دارند. همچنین ۴۲ درصد گفته‌اند که اگر مؤسسات مالی سنتی نقش بزرگ‌تری در بازار ارزهای دیجیتال ایفا کنند، میزان سرمایه‌گذاری خود را افزایش خواهند داد. ۳۵ درصد نیز تقویت حمایت‌های قانونی را عامل اعتماد بیشتر به این بازار می‌دانند.

الگوهای سرمایه‌گذاری نیز در حال بلوغ است؛ سهم افرادی که خریدهای منظم انجام می‌دهند از ۱۰ درصد به ۳۴ درصد رسیده و معاملات میان‌مدت از ۲۶ درصد به ۴۷ درصد افزایش یافته؛ درحالی‌که معاملات کوتاه‌مدت کمی کاهش یافته است.

شیوه دریافت اطلاعات سرمایه‌گذاران نیز تغییر کرده است. وابستگی به توصیه‌های دهان به دهان کاهش یافته و استفاده از صرافی‌های رسمی و پلتفرم‌های تحلیلی رو به افزایش است.

بیت کوین (BTC) همچنان انتخاب اصلی است و شش نفر از هر ده سرمایه‌گذار آن را در سبد خود دارند. با افزایش تجربه، بسیاری به سمت آلت‌کوین‌ها یا استیبل‌کوین‌ها تنوع می‌دهند. توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT) و توکن‌های مبتنی بر اوراق بهادار (STO) همچنان سهم کمی دارند و نُه نفر از هر ده سرمایه‌گذار فقط بر روی کوین‌ها تمرکز دارند.

یون سان یونگ، پژوهشگر مؤسسه مالی هانا، می‌گوید: «دارایی‌های مجازی نقش مهمی در پرتفوی سرمایه‌گذاران ایفا می‌کنند. سرمایه‌گذاران انتظار دارند قوانین شفاف‌تر و حضور بیشتر نهادهای مالی سنتی را ببینند.»

یکی از چالش‌های مهم مطرح شده، محدودیت در اتصال چند حساب بانکی به صرافی‌های رمزارزی است. هفت نفر از هر ده سرمایه‌گذار گفته‌اند اگر این محدودیت برداشته شود، بانک اصلی خود را ترجیح خواهند داد.

نگرانی بابت نوسانات بازار همچنان رایج است (۵۶ درصد). ترس از ریسک‌های صرافی یا کلاهبرداری نیز میان افرادی که برای سرمایه‌گذاری بیشتر تردید دارند، بیشتر دیده می‌شود.

هفته گذشته، الی ایلها یونه، مدیر محصول شرکت آنزاتک، اعلام کرد رشد پذیرش رمزارز در کره جنوبی ناشی از خوش‌بینی به فناوری بلاکچین نیست. وی در رویداد هفته بلاکچین آلمان گفته بسیاری از جوانان کره، به دلیل فشارهای مالی و برای کسب سود سریع به ارزهای دیجیتال روی آورده‌اند، نه به‌خاطر باور به ارزش‌های Web3.

بیکاری جوانان در کره جنوبی یک عامل کلیدی است؛ این نرخ ۶.۶ درصد بوده که بیش از دو برابر میانگین کل کشور است. یونه توضیح می‌دهد که اقتصاد کره، که زمانی سریع‌ترین رشدها را تجربه می‌کرد، اکنون دچار رکود شده و بسیاری از جوانان نه شغل دارند و نه توانایی خرید مسکن یا سوددهی بورس را تجربه می‌کنند. در این شرایط، رمزارز تنها گزینه جذاب برای بسیاری از نسل جوان کره شده است. اگرچه برخی جوانان با فناوری رمزارزها آشنایی دارند، بسیاری از ساختار آن بی‌اطلاع هستند.

لینک خبر
ترجمه شده توسط الهه سلوکی
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.