crypto.news
crypto.news
.

غیبت بایننس و تتر؛ ۵۳ شرکت رمزارزی مجوز MiCA اتحادیه اروپا را گرفتند

مفاهیم کلیدیمفاهیم کلیدی
  • ۵۳ شرکت رمزارزی تحت مقررات MiCA مجوز فعالیت اروپا را دریافت کردند.
  • بایننس و تتر در میان شرکت‌های مجازشده غایب هستند.
  • شدت مقررات و هزینه‌های تطبیق مانع صدور توکن‌های مبتنی بر سبد دارایی شده است.
غیبت بایننس و تتر؛ ۵۳ شرکت رمزارزی مجوز MiCA اتحادیه اروپا را گرفتند

اتحادیه اروپا به ۵۳ شرکت رمزارزی طبق مقررات MiCA مجوز داد؛ غیبت بایننس و تتر

شش ماه پس از اجرای کامل مقررات MiCA در اتحادیه اروپا، این اتحادیه مجوز فعالیت قانونی را به ۵۳ نهاد رمزارزی در ۳۰ کشور عضو منطقه اقتصادی خود اعطا کرده است. بر اساس به‌روزرسانی منتشرشده در ۷ ژوئیه توسط پاتریک هانسن، مدیر استراتژی و سیاست‌گذاری اتحادیه اروپا در شرکت Circle، فهرست فعلی شامل ۱۴ صادرکننده استیبل‌کوین از هفت کشور و ۳۹ ارائه‌دهنده خدمات دارایی رمزارزی تأییدشده توسط MiCA می‌شود.

شرکت‌هایی مانند کوین‌بیس، کراکن، بیت‌استمپ و N26 اکنون می‌توانند بدون نیاز به دریافت مجوز جداگانه از کشورهای عضو، خدمات خود را در سراسر اتحادیه اروپا ارائه دهند.

در تاریخ ۳۰ دسامبر ۲۰۲۴، مقررات بازار دارایی‌های رمزارزی یا همان MiCA به‌طور کامل اجرایی شد. این مقررات، نخستین چارچوب حقوقی یکپارچه در تاریخ برای فعالیت‌های رمزارزی به شمار می‌آید که حوزه‌هایی مانند حمایت از مصرف‌کننده، شفاف‌سازی، صدور مجوز و انتشار استیبل‌کوین‌ها را پوشش می‌دهد.

تتر (USDT) هنوز موفق به دریافت مجوز MiCA نشده که همین موضوع منجر به حذف این رمزارز از برخی پلتفرم‌ها مانند کوین‌بیس و کریپتو دات کام شده است. بایننس نیز که در حوزه‌های مختلف با چالش‌های نظارتی روبرو است، جزو لیست تأییدشده‌ها نیست.

در میان صادرکنندگان استیبل‌کوین که مجوز MiCA دریافت کرده‌اند می‌توان به Circle (EURC, USDC)، Société Générale-Forge (EURCV, USDCV) و Membrane Finance (EURe, eUSD) اشاره کرد. بیشتر استیبل‌کوین‌های دارای مجوز بر پایه یورو هستند، ولی چند مورد مبتنی بر دلار آمریکا و یک توکن به کرون چک نیز در فهرست دیده می‌شود.

با وجود این پیشرفت، هنوز هیچ شرکتی برای صدور توکن‌های مبتنی بر سبد دارایی (ART) که نوعی استیبل‌کوین وابسته به چند دارایی هستند، ثبت‌نام نکرده است. به گفته مقامات اتحادیه اروپا، هزینه‌های تطبیق و مقررات فعلی موجب شده تقاضا برای ART پایین باشد.

ناظران همچنین بیش از ۳۵ شرکت رمزارزی را به عنوان ارائه‌دهنده خدمات غیرمجاز (CASP) شناسایی کرده‌اند که رگولاتور ایتالیایی CONSOB پیشتاز اجرای اقدامات تنبیهی است. همزمان، تغییرات الگوریتم موتور جستجو و سیاست‌های منطبق با MiCA موجب اخلال رسانه‌های رمزارزی در غرب اروپا شده است.

با افزایش تلاش کسب‌وکارها برای رعایت الزامات افشاسازی و تطبیق سختگیرانه MiCA، به‌روزرسانی بعدی فهرست مجوزها در پایان ماه سپتامبر و پس از گذشت نه ماه انجام خواهد شد.

لینک خبر
ترجمه شده توسط امیرعباس زاجکانی
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.