
کاهش قیمت نفت WTI با نگرانیهای تجاری چین و آمریکا؛ ذخایر نفت آمریکا در حال افزایش
- - کاهش قیمت نفت WTI به دلیل نگرانیهای تجاری چین و آمریکا
- - افزایش ذخایر نفت خام آمریکا برای سومین هفته متوالی
- - تایید برنامههای اوپک+ برای افزایش تولید نفت از آوریل
WTI نزدیک 72 دلار؛ بیتوجهی بازار به تنشهای تجاری آمریکا و چین
قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (WTI) با وجود نگرانیهای مربوط به جنگ تجاری آمریکا و چین، تغییر چندانی ندارد و حمایت از آن به دلیل نگرانیهای مربوط به عرضه ایران همچنان باقی است.
ترامپ کمپین "فشار حداکثری" خود را دوباره فعال کرد و قصد دارد صادرات نفت ایران را به صفر برساند.
موجودی نفت خام هفتگی API ایالات متحده در هفته گذشته 5.025 میلیون بشکه افزایش یافت که نسبت به افزایش 2.86 میلیون بشکهای قبلی بیشتر بود.
قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (WTI) برای سومین جلسه متوالی در محدوده منفی باقی مانده و در ساعات آسیایی روز چهارشنبه در حدود 72.20 دلار در هر بشکه معامله میشود.
قیمت نفت خام ممکن است با افزایش نگرانیها درباره جنگ تجاری آمریکا و چین بیشتر کاهش یابد.
وزارت بازرگانی چین تعرفه 15 درصدی بر واردات زغال سنگ و گاز طبیعی مایع (LNG) آمریکا و تعرفه 10 درصدی اضافی بر نفت خام، تجهیزات کشاورزی و برخی خودروها را اعلام کرد.
قیمت نفت خام در روز سهشنبه نوسانات زیادی داشت و WTI تا 3 درصد کاهش یافت که پایینترین سطح آن از 31 دسامبر بود، پس از اینکه چین در برابر تعرفه جدید 10 درصدی آمریکا تلافی کرد.
با این حال، قیمت نفت به دلیل خطرات عرضه که به فشار اقتصادی شدیدتر رئیسجمهور آمریکا دونالد ترامپ بر ایران مرتبط به نظر میرسد، بهبود یافت.
ترامپ روز سهشنبه کمپین "فشار حداکثری" خود را برای مهار برنامه هستهای ایران با هدف قطع صادرات نفت این کشور و محدود کردن نفوذ منطقهای آن دوباره فعال کرد.
این اقدام میتواند حدود 1.5 میلیون بشکه در روز از صادرات نفت ایران را تحت تأثیر قرار دهد.
مؤسسه نفت آمریکا (API) افزایش قابل توجهی در موجودی نفت خام ایالات متحده گزارش داد و اعلام کرد که ذخایر در هفته منتهی به 31 ژانویه 5.025 میلیون بشکه افزایش یافته است که پس از افزایش 2.86 میلیون بشکهای هفته قبل بود.
این سومین هفته متوالی رشد موجودیها بود که انتظارات برای افزایش 3.17 میلیون بشکهای را پشت سر گذاشت.
روز دوشنبه، سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش (اوپک+) برنامههای خود را برای افزایش تدریجی تولید نفت از آوریل تأیید کردند و اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده (EIA) را از فهرست منابع نظارتی خود حذف کردند.
```