
ثبات دلار استرالیا در ۰٫۶۴۰۰؛ دلار آمریکا پس از PMI ضعیف شد
- دلار آمریکا پس از دادههای PMI ضعیف، قدرت خود را از دست داد.
- زوج AUD/USD در محدوده ۰٫۶۳۴۹ تا ۰٫۶۴۳۶ تثبیت شده است.
- تحلیلهای تکنیکی نشاندهنده روند صعودی با مقاومت در ۰٫۶۴۷۲ هستند.
دلار استرالیا در نزدیکی ۰٫۶۴۰۰ ثابت میماند، درحالیکه دلار آمریکا پس از دادههای PMI ضعیف شده است
زوج AUD/USD در حوالی محدوده ۰٫۶۴۰۰ معامله میشود؛ در حالیکه دلار آمریکا پس از انتشار دادههای ضعیف فعالیتهای تجاری، در حفظ سود اولیه دچار مشکل شده است. شاخص ترکیبی PMI آمریکا به ۵۱٫۲ کاهش یافت، بخش خدمات از رونق افتاد و اسکات بسنت اظهار داشت که تعرفههای جاری با چین ممکن است «بهطور متقابل» کاهش یابند، که این امر به افزایش اشتهای مخاطرهپذیری کمک میکند.
تحلیلهای تکنیکی گرایش صعودی را نشان میدهند؛ سطوح حمایت در حوالی ۰٫۶۳۴۷ قرار گرفته و مقاومت در سطح ۰٫۶۳۹۵ و بالاتر مشخص شده است.
دلار استرالیا در مقابل دلار آمریکا در روز چهارشنبه ثابت ماند و در نزدیکی ناحیه ۰٫۶۴۰۰ قرار گرفت. این زوج ارز در بازهای محدود بین ۰٫۶۳۴۹ تا ۰٫۶۴۳۶ تثبیت شده است که نشان از مکث در جهتدهی قاطع دارد. این وضعیت پس از ۲۴ ساعت نوسان شدید برای دلار آمریکا به وجود آمد؛ زیرا شاخص دلار (DXY) افزایش اولیه خود به سمت ۱۰۰٫۰۰ را از دست داده و در نهایت در حوالی ۹۹٫۵۰ تثبیت شد.
احساسات بازار تحت تأثیر اظهارنظرهای وزیر خزانهداری، اسکات بسنت، که بیان کرد تعرفههای کنونی با چین غیرپایدار بوده و ممکن است «بهطور متقابل» کاهش یابند، کاهش یافت. در همین حین، شاخص اولیه ترکیبی PMI آوریل از S&P Global رشدی کندتر در فعالیتهای تجاری را نشان داد که در آن بخش خدمات از رونق دچار کاهش شد.
شاخص DXY علیرغم رسیدن به سطح ۱۰۰٫۰۰ در اوایل روز، قادر به حفظ افزایشهای خود نبود و با نزدیک شدن به پایان جلسه به ناحیه ۹۹٫۵۰ کاهش یافت. این کاهش پس از آن رخ داد که بسنت از ارائه زمانبندی مشخصی برای مذاکرات تعرفه جدید با چین خودداری کرد و اظهار داشت هرگونه مذاکره در سطحی زیر سیاستهای ترامپ و شی خواهد بود. وی افزوده کرد که درآمدهای کنونی از تعرفهها قادر به تأمین هزینههای کاهش مالیاتی طبق قانون TCJA نخواهد بود که این موضوع نگرانیهای مالی را افزایش میدهد.
شاخص فلش PMI S&P Global برای آوریل نشاندهنده کاهش سرعت فعالیتهای اقتصادی در آمریکا بود. شاخص ترکیبی از ۵۳٫۵ به ۵۱٫۲ کاهش یافت و بخش خدمات به ۵۱٫۴ رسید، در حالیکه بخش تولید اندکی به ۵۰٫۷ بهبود یافت. با این وجود، در کل احساسات اقتصادی ضعیف شد و فشارهای تورمی همچنان پابرجا ماندهاند که تصمیمگیری فدرال رزرو را برای کاهش سیاستهای پولی دشوار میکند.
داراییهای دارای ریسک واکنشهای متفاوتی نشان دادند. سهام آمریکا از اوجهای ناشی از عدم قطعیت تعرفهها کاهش یافتند ولی سپس بخشی از ضرر جبران شد. طلا به زیر سطح ۳۳۰۰ دلار سقوط کرد و بازده ۱۰ ساله اوراق قرضه آمریکا همچنان تحت فشار باقی ماند. قیمت نفت خام به کمترین سطح چهار روزه رسید در حالیکه نقره به بالاترین سطح چند هفتهای دست یافت.
در بازار ارزها، زوجهای EUR/USD و GBP/USD به دلیل قدرت دلار و انتشار دادههای ضعیف اروپایی کاهش یافتند. ین ژاپن نیز تضعیف شد زیرا جفت ارز USD/JPY از سطح ۱۴۳٫۰۰ عبور کرد که ناشی از انتظارات نرخ بهره آمریکا بود.
زوج AUD/USD عملکردی ثابت در نزدیکی سطح ۰٫۶۴۰۰ نشان میدهد؛ قیمت در محدوده روزانه بین ۰٫۶۳۴۹ تا ۰٫۶۴۳۶ نوسان میکند و چشمانداز تکنیکی از ادامه روند صعودی خبر میدهد. شاخص قدرت نسبی (RSI) در ۵۶٫۰۱ قرار دارد که نشاندهنده حرکت خنثی است. شاخص MACD نیز سیگنال صعودی را تایید میکند که با روند کلی همسو است. شاخصهای کوتاهمدت مانند %K استوکاستیک در ۸۹٫۱۶ و شاخص CCI در ۸۰٫۸۴ نیز بیطرفانه عمل میکنند. همچنین، میانگینهای متحرک ۱۰ روزه (EMA در ۰٫۶۳۳۷ و SMA در ۰٫۶۳۴۷)، ۲۰ روزه (SMA در ۰٫۶۲۶۷) و ۱۰۰ روزه (SMA در ۰٫۶۲۸۵) همگی به جهت صعودی تنظیم شدهاند؛ اما میانگین متحرک ۲۰۰ روزه (SMA در ۰٫۶۴۷۲) همچنان به عنوان مقاومت بلندمدت عمل میکند.