
دلار آمریکا پیش از انتشار تورم کلیدی صعود کرد؛ بازارها چشمانتظار دادهها
- بازار فارکس منتظر انتشار دادههای تورم کلیدی آمریکا است.
- دلار آمریکا تقویت شد و شاخص دلار به بالاترین سطح جدید رسید.
- قیمت نفت و طلا متاثر از تهدیدات و نوسانات بازار کاهش یافت.
فارکس امروز: تمرکز بازار بر دادههای تورم آمریکا
پیش از انتشار دادههای کلیدی تورم آمریکا در روز سهشنبه، فضای بازار فارکس با احتیاط همراه بود، اگر چه دلار آمریکا (Greenback) با تکیه بر نگرانیهای تجاری و روند نزولی داراییهای پرریسک توانست از رقبای اصلی خود بهتر عمل کند.
شاخص دلار آمریکا (DXY) به بالاترین سطح جدید خود رسید و از مانع ۹۸.۰۰ عبور کرد، اگرچه پس از آن کمی از قدرت افتاد. نرخ تورم آمریکا در مرکز توجه قرار دارد و همچنین شاخص تولید نیویورک (NY Empire State Manufacturing Index) و گزارش هفتگی API درباره ذخایر نفت خام آمریکا منتشر خواهند شد. علاوه بر این، چند نفر از اعضای فدرال رزرو شامل بومن، بار و کالینز سخنرانی خواهند کرد.
یورو/دلار (EUR/USD) با کاهش قابل توجهی مواجه شد و به پایینترین سطح سه هفته اخیر در محدوده ۱.۱۶۵۰ رسید. شاخص تمایل اقتصادی ZEW برای آلمان و منطقه یورو منتشر میشود و بعد از آن نیز ارقام تولید صنعتی منطقه ارائه میگردد. خانم بوخ از بانک مرکزی اروپا نیز سخنرانی خواهد داشت.
پوند/دلار (GBP/USD) در پایینترین محدوده دامنه اخیر خود باقی ماند و احتمال دارد که به زودی سطح ۱.۳۴۰۰ را آزمایش کند. تنها داده منتشر شده از انگلستان، شاخص فروش خردهفروشی BRC خواهد بود و همچنین سخنرانی رئیس بانک مرکزی انگلستان (بیلی) را خواهیم داشت.
دلار/ین (USD/JPY) هفته را با حرکتی مثبت آغاز کرده و به سمت مانع ۱۴۸.۰۰ پیش میرود. شاخص رویترز تانکان قرار است ۱۶ جولای در ژاپن منتشر شود.
دلار استرالیا/آمریکا (AUD/USD) نتوانست حرکت صعودی اولیه را حفظ کند و تا وسط محدوده ۰.۶۵۰۰ عقب نشست. در استرالیا شاخص اعتماد مصرفکننده Westpac منتشر خواهد شد.
تهدیدات مجدد رئیس جمهور ترامپ علیه خریداران نفت روسیه، فشار بر بازار نفت را افزایش داد و قیمت نفت خام WTI آمریکا را به پایینترین سطح روزانه و کمتر از ۶۷ دلار رساند. بهای طلا برای مدت کوتاهی به بالاترین سطح سه هفته اخیر بالای ۳۳۷۰ دلار در هر اونس رسید، اما مقاومت دلار باعث شد بخشی از این رشد از دست برود. قیمت نقره نیز با ادامه روند صعودی، برای اولین بار از سپتامبر ۲۰۱۱ به بالای ۳۹ دلار در هر اونس رسید.
